Afspraak & Offerte

Hopelijk kunt u op onze site een goed beeld krijgen van wat wij van Oskam Buitenleven voor u en uw tuin kunnen betekenen. Wanneer u interesse heeft in een upgrade van uw tuin door Oskam Buitenleven kunt u een afspraak maken via de Contact pagina of door te bellen of mailen naar John Oskam (Mob. 06-547 58 112, info@oskam-Buitenleven.nl).

Direct ontwerp tijdens afspraak 

In de vrijblijvende afspraak die we inplannen, kunt u uw wensen kenbaar maken, geven wij antwoord op al uw vragen en voorzien wij u van advies.

Trendhout dealer link.pngOskam Buitenleven is dealer van Trendhout.nl, waardoor wij door middel van het exclusieve Trendhout Tekenprogramma direct kunnen beginnen aan het ontwerpen van uw gewenste Overkapping, BuitenverblijfSchuur of wat u maar wilt. We kunnen de maten, houtsoort, afwerking, kleur, kozijnen, (schuif)puien etc. direct laten zien en implementeren in het ontwerp. De prijs van de verschillende keuzes is ook direct te zien. 

Op deze manier is het ook mogelijk om op een makkelijke en laagdrempelige manier uw wensen aan te passen aan het budget. We zien van elke verandering direct de impact op de prijs.

Snelle offerte

Afhankelijk van hoe uitgebreid het bouwwerk moet worden en hoe snel er knopen doorgehakt kunnen worden, heeft u dankzij het Trendhout Tekenprogramma diezelfde afspraak direct een offerte liggen! Zo weet u snel waar u aan toe bent. 

Maatwerk

Mochten uw wensen minder standaard zijn, dan gaan wij over op maatwerk. Veel van onze afgeronde projecten zijn maatwerk. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in zulk maatwerk.

Ook in dit geval zullen wij zorgen dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt.

John Oskam

Mob. 06-547 58 112

info@Oskam-Buitenleven.nl