Vind hieronder het laatste nieuws van Oskam Buitenleven

 

Dealer Trendhout

Trendhout dealer link.png

Sinds begin 2019 is Oskam Buitenleven dealer van Trendhout.nl. Hierdoor kunnen wij o.a. gebruik maken van het exclusieve Trendhout Tekenprogramma. Tijdens de afspraak kunnen wij direct beginnen aan het ontwerpen van uw gewenste OverkappingBuitenverblijfSchuur of wat u maar wilt. We kunnen de maten, houtsoort, afwerking, kleur, kozijnen, (schuif)puien etc. direct laten zien en implementeren in het ontwerp. De prijs van de verschillende keuzes is ook direct te zien. 

Op deze manier is het ook mogelijk om op een makkelijke en laagdrempelige manier uw wensen aan te passen aan het budget. We zien van elke verandering direct de impact op de prijs.

Snelle offerte

Afhankelijk van hoe uitgebreid het bouwwerk moet worden en hoe snel er knopen doorgehakt kunnen worden, heeft u dankzij het Trendhout Tekenprogramma diezelfde afspraak direct een offerte liggen! Zo weet u snel waar u aan toe bent. 


 

Harmonicadoek

Wilt U in de zon, of uit de zon? Soms een lastige keuze. Ook hier heeft Oskam buitenleven de juiste oplossing voor. Met dit harmonicadoek kunt U kiezen of U in of uit de zon wilt. Bekijk hieronder het filmpje.


 

Glazen schuifpuien

Wilt U nog langer van Uw buitenverblijf genieten? Dit kan door middel van onze glazen schuifpuien. 

 WhatsApp Image 2018-11-16 at 12.42.19.jpeg

 


 

3D Tekening

Wilt U ook een overkapping in uw tuin, dan kunnen wij voor U een 3D tekening ontwerpen en doornemen wat Uw wensen zijn. 

3d.jpg       IMG_0216.jpg

 


 

thumbnail_IMG_0145.jpg

Nieuw in het assortiment: Gekleurd hout

Vanaf heden kunt U bij Oskam-Buitenleven ook kiezen voor gekleurde wanden. Wij hebben nieuw in het assortiment potdekselplanken in de kleuren Bordeaux rood, Taupe, Antraciet en Crème wit. 
Ook is hier de verf los van te leveren, dus wilt U planken verticaal in een van deze kleuren is dat ook mogelijk.

 


John Oskam

Mob. 06-547 58 112

info@Oskam-Buitenleven.nl